top of page
Persoonlijk en deskundig advies
Wij maken je reis 100% op maat
Aangesloten bij GGTO en VvKR
0610374656/0625361605
Saffraanyoghurt met mango
Saffraanyoghurt met mango
Heerlijk fris toetje dat je in 'n handomdraai op tafel zet.
Ingrediënten (4 personen):
- 10 saffraandraadjes
- 400 ml. yoghurt
- 150 ml. slagroom
- 20 g. suiker
- 1 limoen, schoongeboend
- 1 mango
- 20 g. pistachenoten, gepeld
Bereiding:
Week de saffraandraadjes 5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf, en spatel het door de yoghurt.
Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Schil en snijd de mango in plakjes. Hak de pistachenootjes.
Verdeel de yoghurt over de glazen en laat het geheel opstijven in de koelkast.
Serveren:
Vlak voor het serveren garneer je de glazen met mango en pistachenootjes.
N.B. Geen liefhebber van mango, of geen mango in huis? Je kunt natuurlijk ook sinaasappels, miniola's of mandarijnen gebruiken.
bottom of page